Πώς αγοράζω Bitcoin – κρυπτονομίσματα

Η διαδικασία αγοράς Bitcoin – κρυπτονομίσματα είναι ελαφρώς πιο περίπλοκη από αυτή που έχετε συνηθίσει τόσα χρόνια να συναλλάσσεστε. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι το οικοσύστημα και η υποδομή των κρυπτονομισμάτων δεν είναι τόσο ευρέως διαδεδομένη, αλλά όλο και περισσότερος κόσμος διαβάζει και μαθαίνει για την τεχνολογία blockchain και τα κρυπτονομίσματα.

Μια διαδικασία αγοράς Bitcoin αποτελείται από απλά βήματα που όλοι μπορούμε να ακολουθήσουμε αν κάποιος μας δείξει τον τρόπο. Η επιλογή του ανταλλακτηρίου για την αγορά, η σύνδεση με έναν τρόπο πληρωμής, η υποβολή της αγοράς και η διασφάλιση της ασφαλούς αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων που αγοράσατε, είναι τα βασικά που πρέπει να μάθετε.

Κάθε ένα από αυτά τα βήματα απαιτεί έρευνα και προσεκτική αξιολόγηση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε bitcoin σε Bitcoin ΑΤΜ ή από υπηρεσίες πληρωμών όπως το PayPal, καθώς και από τη δική μας πλατφόρμα Buy Crypto.

 

Επιλέξτε Buy Crypto για αγορά Bitcoin – κρυπτονομίσματα!

Η διαδικασία για αγορά Bitcoin ή για αγορά Bnb που προσφέρουμε εμείς είναι απλή, γρήγορη και ασφαλής:

  1. Γράφετε τη διεύθυνση παραλαβής Βitcoin ή Bnb
  2. Συμπληρώνετε τον κωδικό Λεφτά στο Λεπτό που έχετε εκδώσει
  3. Επιλέγετε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε.

 

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς χώροι για αγορά Bitcoin;

Οι πιο δημοφιλείς χώροι αγοράς Bitcoin – κρυπτονομίσματα είναι τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων και οι υπηρεσίες πληρωμών όπως το PayPal. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε Bitcoin από ανταλλακτήρια peer-to-peer.

 

Πόσα πρέπει να περιμένω να πληρώσω για να αγοράσω κρυπτονομίσματα;

Συνήθως, η τιμή αγοράς Bitcoin αποτελείται από μια αμοιβή ανά συναλλαγή συν το κόστος μετατροπής ενός νομίσματος fiat, γενικά σε δολάρια, σε bitcoin (οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων και οι υπηρεσίες πληρωμών κερδίζουν χρήματα από τα fee μετατροπής). Η χρέωση ανά συναλλαγή είναι συνάρτηση του ποσού της συναλλαγής σε δολάρια. Ένα υψηλότερο ποσό συναλλαγών θα επιφέρει υψηλότερες χρεώσεις. Το συνολικό κόστος αγοράς εξαρτάται επίσης από τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται στον χώρο.

 

Εκτός από τα ανταλλακτήρια, πού αλλού μπορώ να αγοράσω Bitcoin;

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε Bitcoin – κρυπτονομίσματα στις ακόλουθες τοποθεσίες:

  • Μέσω Bitcoin ATM
  • Μέσω διαδικτυακών υπηρεσιών πληρωμών όπως το PayPal
  • Μέσω της πλατφόρμας Buycrypto.gr

 

Γιατί να εμπιστευτείτε τη Buy Crypto;

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τον κόσμο να μάθει για τα κρυπτονομίσματα μέσα από τα άρθρα μας και να αγοράσει Bitcoin ανώνυμα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Μπορείτε να διαβάσετε τις κριτικές όσων επέλεξαν τον δικό μας τρόπο συναλλαγής στο φόρουμ του Bitcointalk.

Ενημερωθείτε για το Bitcoin και την αγορά κρυπτονομισμάτων, εύκολα και με ασφάλεια. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία έχετε… Επικοινωνήστε μαζί μας για αγορά Bitcoin!

 

Διαβάστε επίσης για αγορά Bitcoin – κρυπτονομίσματα:

Shares