Ποιοι είμαστε

Είμαστε λάτρες της τεχνολογίας και συγκεκριμένα του blockchain. Την τελευταία δεκαετία ασχολούμαστε με την αγορά Crypto, συγκεκριμένα με το Bitcoin και τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε, και γιατί όχι, να μυήσουμε τον κόσμο σε εναλλακτικές μορφές ανοιχτής οικονομίας με πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία.

Τι είναι οι συναλλαγές κρυπτονομισμάτων;

Τα κρυπτονομίσματα είναι ένα ψηφιακό σύστημα πληρωμών που δεν βασίζεται στις τράπεζες για την επαλήθευση των συναλλαγών. Αντί να είναι φυσικά χρήματα που μεταφέρονται και ανταλλάσσονται στον πραγματικό κόσμο, οι πληρωμές με κρυπτονομίσματα υπάρχουν καθαρά ως ψηφιακές καταχωρίσεις σε μια διαδικτυακή βάση δεδομένων (blockchain) που περιγράφουν συγκεκριμένες συναλλαγές.

Ποιοι είναι οι τρόποι αγοράς κρυπτονομισμάτων;

Μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε κρυπτονομίσματα μέσω ανταλλακτηρίων ή “χέρι με χέρι“. Η αγορά Crypto για πολλούς θεωρείται μια εναλλακτική μακροχρόνια επένδυση έναντι του ευρώ. Άλλοι, επιλέγουν την αγορά Crypto για να πληρώνουν ανώνυμα διάφορες υπηρεσίες στο ίντερνετ. Και φυσικά, υπάρχουν και αυτοί που αγοράζουν κρυπτονομίσματα καθώς ψάχνουν το εύκολο κέρδος. Σε ποια κατηγορία ανήκετε εσείς; Αυτήν την απάντηση θα πρέπει να την δώσετε μόνοι σας στον εαυτό σας.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στην αγορά Crypto;

Εμείς, πάντως, ανήκουμε στην κατηγορία των hodler και πιστεύουμε ότι το bitcoin και τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα, όχι όλα φυσικά, ήρθαν για να μείνουν και να κάνουν τις συναλλαγές μας πιο εύκολες.

Η διαδικασία για αγορά Crypto που προσφέρουμε εμείς είναι απλή, γρήγορη και ασφαλής. Γράφετε τη διεύθυνση παραλαβής Βitcoin, συμπληρώνετε τον κωδικό Λεφτά στο Λεπτό που έχετε εκδώσει και επιλέγετε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε. Τόσο απλά!

Γιατί να εμπιστευτείτε τη Buy Crypto;

Όπως προαναφέραμε, στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τον κόσμο να μάθει για τα κρυπτονομίσματα μέσα από τα άρθρα μας και να αγοράσει ή να πουλήσει τα κρυπτονομίσματά του ανώνυμα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Μπορείτε να διαβάσετε τις κριτικές όσων επέλεξαν τον δικό μας τρόπο συναλλαγής.

Μάθετε τα πάντα για το Bitcoin και την αγορά κρυπτονομισμάτων, εύκολα και με ασφάλεια. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία έχετε… Επικοινωνήστε μαζί μας για αγορά Crypto!

 

Shares