Ποια κρυπτονομίσματα 2022 να αγοράσω;

Αυτό το άρθρο παρουσιάζει τα 10 κορυφαία κρυπτονομίσματα 2022 για να ξεκινήσετε αποτελεσματικά το 2022. Είναι καθαρά η άποψή της Buy Crypto.gr και δεν έχουμε κανένα όφελος να σας παροτρύνουμε να επενδύσετε σε αυτά ή οποιαδήποτε άλλα κρυπτονομίσματα.

Τα κρυπτονομίσματα 2022 μπορεί να είναι σε άνοδο ή κάθοδο λόγω της απόδοσής του και του ενδιαφέροντος των επενδυτών. Τα κρυπτονομίσματα διασφαλίζονται με κρυπτογραφία. Τα κρυπτονομίσματα είναι ένα είδος πληρωμής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανταλλαγή προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου. Πολλές επιχειρήσεις έχουν δημιουργήσει τα δικά τους νομίσματα, τα οποία αναφέρονται ως token, NFT ή altcoins τα οποία μπορούν να ανταλλάσσονται με τα αγαθά ή τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία σε αντάλλαγμα για τα token τους.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων ακμάζει με χιλιάδες κρυπτονομίσματα 2022 εκτός από τα δημοφιλή όπως το Bitcoin, το Ethereum, το Cardano και πολλά άλλα. Οι επενδυτές αισθάνονται συγκλονισμένοι με τις πολλαπλές επιλογές στις οποίες θέλουν να επενδύσουν χρόνο και χρήμα για να κερδίσουν κέρδη μακροπρόθεσμα. Η τεχνολογία Blockchain χρησιμοποιείται για τη διευκόλυνση της λειτουργίας των κρυπτονομισμάτων.

Το Blockchain είναι μια αποκεντρωμένη τεχνολογία που χειρίζεται και καταγράφει συναλλαγές σε μεγάλο αριθμό υπολογιστών που διανέμονται στο διαδίκτυο. Το γεγονός ότι αυτή η τεχνολογία είναι ασφαλής συμβάλλει στη δημοτικότητά της. Αυτό το άρθρο παρουσιάζει τα 10 κορυφαία κρυπτονομίσματα 2022 για να ξεκινήσετε αποτελεσματικά και δυναμικά το 2022.

 

Bitcoin

Το Bitcoin θεωρείται το αρχικό κρυπτονόμισμα και η κυκλοφορία του το 2009 είναι αυτό που ξεκίνησε την όλη κίνηση των κρυπτονομισμάτων. Το Bitcoin – και η τεχνολογία blockchain στην οποία λειτουργεί – επινοήθηκε από ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων που λειτουργούν με το ψευδώνυμο Satoshi Nakamoto. Το Bitcoin προτάθηκε ως εναλλακτική λύση στο νομισματικό σύστημα fiat. Η πραγματική ταυτότητα του Satoshi Nakamoto δεν αποκαλύφθηκε ποτέ.

 

Ethereum

Το Ethereum είναι δημοφιλές ως το δεύτερο καλύτερο κρυπτονόμισμα στις κοινότητες των επενδυτών κρυπτονομισμάτων. Το διακριτικό Ethereum χρησιμοποιείται για την πληρωμή της επεξεργαστικής ισχύος του EVM (Εικονική μηχανή Ethereum) για την αποτελεσματική εκτέλεση έξυπνων συμβολαίων. Μπορεί ενδεχομένως να αντικαταστήσει όλα τα είδη νομικών, οικονομικών και κοινωνικών συμφωνιών, καθώς και να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση στοιχημάτων, την εκπλήρωση συμβάσεων εργασίας και πολλά άλλα.

 

Tether

Το Tether κυκλοφόρησε αρχικά τον Ιούλιο του 2014 ως Realcoin, ένα διακριτικό κρυπτονομίσματος δεύτερου επιπέδου που δημιουργήθηκε πάνω από το blockchain του Bitcoin μέσω της χρήσης της πλατφόρμας Omni, αργότερα μετονομάστηκε σε USTether και στη συνέχεια, τελικά, σε USDT. Είναι ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα 2022 για να ξεκινήσετε το 2022.

 

Cardano (ADA)

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα στην αγορά κρυπτονομισμάτων εμφανίστηκε το Cardano το οποίο έχει γίνει πλέον αξιοσημείωτο για να αγκαλιάσει την επικύρωση απόδειξης στοιχήματος. Αυτή η μέθοδος χρόνου συναλλαγής μειώνει τη χρήση ενέργειας και επίσης τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από πτυχές εύκολης επίλυσης προβλημάτων (mining) όπως το Bitcoin. Το Cardano είναι επίσης χρήσιμο όπως το Ethereum για την ενεργοποίηση έξυπνων συμβάσεων και αποκεντρωμένων εφαρμογών που τροφοδοτούνται από την ADA.

 

Binance Coin (BNB)

Το Binance Coin είναι μια μορφή κρυπτονομίσματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές καθώς και για πληρωμή προμηθειών στο Binance, ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Το νόμισμα κυκλοφόρησε το 2017 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές, διεκπεραίωση πληρωμών ή ακόμα και για κρατήσεις ταξιδιών. Τα νομίσματα Bnb μπορούν να διαπραγματεύονται και να ανταλλάσσονται με άλλα κορυφαία κρυπτονομίσματα 2022, ακόμη και όπως το ETH και το BTC.

 

Polkadot

Το Polkadot (DOT) είναι ένα μοναδικό κρυπτονόμισμα PoS που στοχεύει στην παροχή διαλειτουργικότητας μεταξύ άλλων blockchains. Το πρωτόκολλό του έχει σχεδιαστεί για να συνδέει αδειοδοτημένες και χωρίς άδεια blockchains, για να επιτρέπει στα συστήματα να συνεργάζονται κάτω από μια στέγη. Το βασικό στοιχείο του Polkadot είναι η αλυσίδα αναμετάδοσης που επιτρέπει τη διαλειτουργικότητα διαφορετικών δικτύων.

 

Solana

Το Solana είναι γνωστό ως το ταχύτερο κρυπτονόμισμα με την επεκτασιμότητα του και τις χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών. Έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά έργα και περιπτώσεις χρήσης σε διαφορετικούς κλάδους. Ένας αυξανόμενος αριθμός ενεργών προγραμματιστών χρησιμοποιεί το Solana blockchain για να αναρριχηθεί τον τελευταίο καιρό για να δημιουργήσει αποτελεσματικά εφαρμογές κρυπτογράφησης. Είναι ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα 2022 για να ξεκινήσετε αποτελεσματικά το 2022.

 

USD Coin

Το USD Coin (γνωστό ως USDC) είναι ένα σταθερό νόμισμα που είναι συνδεδεμένο με το δολάριο ΗΠΑ σε βάση 1:1. Κάθε μονάδα αυτού του κρυπτονομίσματος σε κυκλοφορία υποστηρίζεται από 1 δολάριο ΗΠΑ που διατηρείται σε αποθεματικό, σε συνδυασμό μετρητών και βραχυπρόθεσμων ομολόγων του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ. Η κοινοπραξία Center, η οποία βρίσκεται πίσω από αυτό το περιουσιακό στοιχείο, λέει ότι το USDC εκδίδεται από ρυθμιζόμενα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

 

Terra

Το Terra είναι ένα πρωτόκολλο blockchain που χρησιμοποιεί σταθερά νομίσματα συνδεδεμένα με fiat για την τροφοδοσία παγκόσμιων συστημάτων πληρωμών με σταθερή τιμή. Σύμφωνα με τη Λευκή Βίβλο της, η Terra συνδυάζει τη σταθερότητα των τιμών και την ευρεία υιοθέτηση των νομισμάτων fiat με την αντίσταση στη λογοκρισία του Bitcoin (BTC) και προσφέρει γρήγορους και προσιτούς διακανονισμούς. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα 2022 για να ξεκινήσετε.

 

XRP

Το XRP είναι ένα ψηφιακό στοιχείο που δημιουργήθηκε για πληρωμές. Είναι το εγγενές ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο στο XRP Ledger—μια τεχνολογία blockchain ανοιχτού κώδικα, χωρίς άδεια και αποκεντρωμένη αρχή, που μπορεί να διακανονίσει συναλλαγές σε 3-5 δευτερόλεπτα. Το XRP μπορεί να σταλεί απευθείας χωρίς να χρειάζεται κεντρικός ενδιάμεσος, καθιστώντας το ένα βολικό κρυπτονόμισμα για τη γεφύρωση δύο διαφορετικών νομισμάτων γρήγορα και αποτελεσματικά.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας αν πιστεύετε ότι κάποια άλλα κρυπτονομίσματα 2022 είναι εξίσου αποτελεσματικά για να ξεκινήσει κάποιος το 2022 για να ανταλλάσσουμε απόψεις.

 

Διαβάστε επίσης για κρυπτονομίσματα 2022:

Shares